Červenec 2008

Jakej byl tvůj červenec?

31. července 2008 v 19:56 | Brookie |  Ankety a testy
Ahoj! Tak tohle je nejspíš poslední článek za červenec a nic lepšího než anketa mě nenapadlo.. :-D
Tak hlasujte.. ;-)
Můj byl mimochodem strašně suprovej.. Ale jenom teda když nepočítám poslední noc, protože to byla snad jedna z nejhorších nocí mýho dosavadního života! Fakt že jo.. Brrr! Radši na to nemyslet.. Takže pokud nepočítám tohle, tak fakt super prázky.. :-) Doufám, že srpen bude aspoň tak stejně dobrej.. ;-)
Zatim se smějte!
Vaše Brookie

Lorelai + Luke

26. července 2008 v 21:36 | Brookie |  Gilmore girls
Krásný.. :-)
Brukinka

Rory + Jess ♥ - fotky

24. července 2008 v 16:17 | Brookie |  Gilmore girls
A pusinkyyy :-* Já ci taky líbat Jesse!! ♥
Tak, toť vše.. :-) Krásný, ne? ♥
Brukinka
P.S.: Vim, že tady na tý poslední fotce chybí v tom srdci "E", ale to není moje věc.. :-D

Obal Breaking Dawn

23. července 2008 v 17:42 | Brookie |  Sada STMÍVÁNÍ
Dávám vám sem jen tak mimochodem i obal originál anglickýho Breaking Dawn, kterej se u nás přeloží nejspíš jako Rozbřesk.. Ináč v Americe (furt si pletu, že Stephenie Meyer je Američanka, ne Angličanka) vyjde už 2.8.2008!!! Zatímco my si budem čekat asi až někdy do října, možná listopadu..
Hezký, že jo? ;-) Mně se to teda moooc líbí.. :-)
Brukinka

Taylor o Jacobovi

22. července 2008 v 21:47 | Brookie |  Sada STMÍVÁNÍ
Možna už někdo víte, že se mi strašně líbí Taylor Leutner, stejně tak, jako zbožňuju v kížce Jacoba Blacka.. Našla sem na YouTube jedno videjko s rozhovorem právě tohodle úúžasnýho herce, jak se vyjádřuje o jeho roli.. Je mu docela dobře rozumět, tak se snažte rozpoznat co říká.. ;-)

Brukinka

P.S.: Prostě zbožňuju jeho smích!!!

Rory + Dean - fotky

22. července 2008 v 11:27 | Brookie |  Gilmore girls
Tady jich bohužel není zas tak moc a nejsou zrovna nějak extra kvalitní, ale bohužel sem jich zrovna moc nenašla a tyhle se mi z nich líbily nejvíc.. :-)
Nejkrásnější a nejlepší nakonec :-D
Brukinka

Gilmorky - fotky

21. července 2008 v 20:04 | Brookie |  Gilmore girls
Tady máte výběr takovjehc těch nejkrásnějších.. ;-)
Brukinka

Budou The Sims 3 !

21. července 2008 v 16:49 | Brookie |  Novinky
Jo, je pravda, že to je eště už malililililinko starší novinka, ale teď nedávno (15.7.08) se objevilo 1. oficiální video, kerý se mi vážně moooooc líbí a protože teď kromě těch Gilmnorek nemam o čem psát, tak vám sem dávám odkaz na oficiální stránku the sims 3 (kerá je vám všem určitě úplně jasná, ale navdí :-D ) a kdo chcete, tak se můžete podívat.. ;-) Ostatně tam najdete samozřejmě všechno - fotky, popisy, informace, atd. a dokonce v češtině.. ;-)
Tady to máte.. :-)
Jinak mě strašně štve, že vyjdou až v roce 2009.. Když už teď o tom dělaj takovýhle videa, tak to musej mít určitě už hotový, tak nás timhle prodlužováním zbytečně mučej.. :-( Nemůžu se toho dočkat!
Brukinka

Luke - fotky

20. července 2008 v 21:49 | Brookie |  Gilmore girls
Brukinka

Dean - fotky

19. července 2008 v 21:07 | Brookie |  Gilmore girls
Look-out, HOT! ;-)
Brukinka

Luke (Scott Patterson) - info

19. července 2008 v 13:04 | Brookie |  Gilmore girls
Povolání: herec
Datum narození: 11. 9. 1958
Místo narození: Philadelphia, Pennsylvania, USA
Znamení: Panna
Scott Patterson (celým jménem Scott Gordon Patterson) se narodil v Philadephii, kde však nesetrval a přestěhoval se do Baltimoru a následně do New Jersey. Promoval na Rutgerově univerzitě, zaměření na žurnalistiku. Celou dobu studií ho však pronásledovala jiná vášeň: baseball.
Hrál profesionálně za New York Yankees, za Texas Rangers i L.A. Dodgers. Pak této kariéry zanechal a ohlížel se po jiné. Přestěhoval se do New Yorku a začal se vážně zabývat herectvím a zbytek už je historie
Filmografie:
2007 - Krok správným směrem (Her Best Move) role: Gil
2007 - Saw 4 (Saw IV) role: Agent Strahm
2000 - Gilmorova děvčata (Gilmore Girls) role: Luke Danes
1996 - Oni (Them) role: Simon Trent
Brukinka

Dean (Jared Padalecki) - info

18. července 2008 v 22:02 | Brookie |  Gilmore girls
Povolání: herec
Datum narození: 19. 7. 1982
Místo narození: San Antonio, Texas, USA
Znamení: Rak
Jared Paladecki vystudoval Madisonskou střední školu v San Antoniu. Hodiny herectví bral již ve svých dvanácti letech. V roce 1999 byl jedním ze dvou vítězů soutěže "Claim to Fame". Dříve než byl obsazen do Gilmorových děvčat, natočil pro NBC pilotní film, který nikdy nebyl odvysílán. Zamýšlel, že půjde na Texaskou univerzitu, ale po získání role Deana ve velmi úspěšném seriálu Gilmorova děvčata změnil své plány.
Filmografie:
2005 - Lovci Duchů (Supernatural) role: Sam Winchester
2005 - Dům voskových figurín (House of Wax) role: Wade
2004 - Let Fénixe (Flight of the Phoenix) role: Davis
2004 - Jeden den v New Yorku (New York Minute) role: Trey Lipton
2003 - Dvanáct do tuctu (Cheaper by the Dozen) role:
2002 - Prsten věčného světla (Ring of Endless Light, A) role: Zachery Gray
2000 - Gilmorova děvčata (Gilmore Girls) role: Dean Forester
1999 - Já a táta (Little Inside, A) role: Matt Nelson
Brukinka

Rory - fotky

18. července 2008 v 12:57 | Brookie |  Gilmore girls
A ted pozoooooor!!
:-D
Brukinka

Lorelai - fotky

17. července 2008 v 22:38 | Brookie |  Gilmore girls
Brukinka

Rory (Alexis Bledel) - info

16. července 2008 v 14:15 | Brookie |  Gilmore girls
Víte, že právě Alexis byla nominovaná na roli Belly ve Stmívání?! Je to strašně hezká holčina (nebo spíš mladá žena) ;-)
Povolání: Herečka, Modelka
Datum narození: 16. 9. 1981
Místo narození: Houston, Texas, USA
Znamení: Panna
Když jí bylo osm let, rodiče ji přihlásili do místního divadla, kde učinkovala v inscenacích Čaroděj ze země Oz, Naše město a Aladin. Alexis Bledel jako 16ti letá dostala přihlášku na konkurz do modelingové agentury pořádající místní promenádní show. Všimli si jí větší společnosti a tím odstartovala její skutečná kariéra. Po maturitě na střední škole se zapsala na New Yorkskou univerzitu, kterou první rok dokončila jako herečka.

Alexiina velká pauza v kariéře modelky přišla, když se v N.Y. přihlásila do konkurzu na TV seriál Gilmorova děvčata. Režisér ji ihned vyslal do L.A. kde o ní s úsměvem na tváři říkají: "Všichni jsme se do ní zamilovali, je úžasná." Nikdy nehrála v žádném seriálu, a tak pro ni role v seriálu byla současně experimentem, kterým chtěla mládeži ukázat život teenagera bez alkoholu a drog. Pilotní film k seriálu byl natočen v Torontu a první epizodu obyvatelé Ameriky mohli shlédnout už 5. října roku 2000. Když zrovna Alexis Bledel nepracuje, ráda čte, fotografuje, poslouchá muziku, chodí do kina a tráví čas s rodinou. Ke konci června 2006 se po 3 a půl leté známosti rozešla s Milem Ventimigliem. Bohužel se už dohromady nedali. Na začátku února to Milo potvrdil.
Filmografie:
2005 - Sesterstvo putovních kalhot (The Sisterhood of the Traveling Pants) role: Lena
2005 - Sin City - město hříchu (Sin City) role: Becky
2004 - Moje velká indická svatba (Bride and Prejudice) role: Georgina 'Georgie' Darcy
2002 - Tajemství nesmrtelných (Tuck Everlasting) role: Winifred 'Winnie' Foster
2000 - Gilmorova děvčata (Gilmore Girls) role: Rory Gilmore
Brukinka

Brookie blog slaví už 2. narozky!!!

16. července 2008 v 0:02 | Brookie |  Novinky
No, je to možný? Tenhle blog, kterej sem založila 6.7.2006 funguje bez velkejch přestávek už 2 ROKY!!! Neuvěřitelný, co? Mně to vůbec tak dávno nepříde, co sem sem sázela jeden článek za druhym a všechny o TH :-D
Jen tak pro zajímavost tady mam teď za těch 24 měsíců přesně 524 článků.. :-) Je pravda, že by to mohlo bejt o dost lepší, ale já sem spokojená.. :-)
Tak Brookie blogu VŠECHNO NEJ NEJ NEJ !!! hlavně hodně zdraví, eště dlooooouhej život a taky conejvyšší návštěvnost ;-)
Brukinka

:´-( co dodat?

15. července 2008 v 22:49 | Brookie |  Můj Ferda
Dlouho sem psaní tohodle článku odkládala, ale myslim, že právě dneska je pro mě vhodná doba ho napsat.. Dneska sem totiž celých nějakejch 10minut brečela a myslim, že mi to udělalo dobře..
Ferdíček se nám ztratil.. Prostě a jednoduše se jednoho dne (konkrétně v neděli 29.6.) nevrátil zpátky domů.. Všichni nám říkali, že to je v pohodě, že kocouři to dělaj často, že si nepřídou nějakou dobu a já taky celou dobu doufala (A POŘÁD JEŠTĚ DOUFÁM), ale právě dneska, když sem sekala zahradu a hrála mi v uších smutná hudba, sem si tak nějak uvědomila, že můj nejmilejší miláček je dovíkde (možná dokonce i v nebíčku, což by bylo lepší, než někde zavřenej, zchromenej, pokoucanej nebo cokoliv jinýho, na co se mi nechce myslet) - sakra, zas začínám nevidět na klávesnici - a prostě sem si řekla: "Hej, Susi, seš bez svýho jedinýho opravdovýho kamaráda, kerýho si už od samýho začátku, ikdyž byl postíženej a hluchej, strašně moc milovala a nechtěla ses ho za žádnou cenu vzdát..
Ale život de dál.."
Tímto asi skončim, protože už nemam co dodat.. Bude mi strašně moc chybět a nikdy NIKDY na něj nezapomenu.. Byl to úžasnej a hlavně jedinečnej kocour.. Žil sice krátce, ale myslim, že poznal všehcno , co by spokojená kočka (nebo kocour) chtěla poznat..
Tady nejspíš posledních pár fotek:
Milující majitelka suprovýho Ferdy, kterej, ať je kdekoliv, navždy zůstane v jejím srdíčku, slibuju..
Brukinka

Jess - fotky

15. července 2008 v 21:55 | Brookie |  Gilmore girls
Je nááááádherenj :-* /muck/
Brukinka

Lorelai (Lauren Graham) - info

15. července 2008 v 15:44 | Brookie |  Gilmore girls
Taky moc hezká ženská :-)
Povolání: Herečka
Datum narození: 16. 3. 1967
Místo narození: Honolulu, Hawaii, USA
Znamení: Ryby
Lauren Graham vyrůstala ve Virginii v USA a její rodiče se rozvedli, když ji bylo 5 let.Lauren byla nominována na Zlatý glóbus a dvě ceny SAG za roli sarkastické Lorelai Gilmore v seriálu Gilmorova děvčata. Dále si zahrála s Billym Bobem Thorntonem ve filmu Santa je úchyl! a také se objevila v komediálním divadelním představení Once in a Lifetime.
Filmografie:
2007 - Vdáš se, a basta! (Because I Said So) role: Maggie
2007 - Božský Evan (Evan Almighty) role: Joan Baxter
2005 - Ochránce (Pacifier, The) role: Principal Claire Fletcher
2003 - Santa je úchyl! (Bad Santa) role: Sue
2002 - Pomoc! Já mám rande (The Third Wheel) role: Woman at Party
2001 - Listopadová romance (Sweet November) role: Angelica
2000 - Gilmorova děvčata (Gilmore Girls) role: Lorelai Gilmore
1998 - Jediná správná věc (One True Thing) role: Jules
1997 - Hlídač mrtvých (Nightwatch) role: Marie
1990 - Právo a pořádek (Law & Order) role: Lisa Lundquist
Brukinka

Jess (Milo Ventimiglia) - info

15. července 2008 v 11:30 | Brookie |  Gilmore girls
A tady vám oficiálne představuju JESSE !!! Do kerýho sem se fakt úplně naorosto turbo mega moc zamilovala.. /slint/ Je prostě úžasnej.. Jess stejně tolik jako herec, kerej má tu čest ho hrát.. :-)
Tak tady máte základní info, krátkej životopis a filmografii :-)
Povolání: Herec
Datum narození: 8. 7. 1977
Místo narození: Anaheim, Kalifornie, USA
Znamení: Rak
Milo Ventimiglia se narodil a vyrůstal v Kalifornii. Již v osmi letech se rozhodl, že vyhraje Oskara. O deset let později - poté, co si na střední škole zahrál v řadě her - získal stipendium na letní program prestižní sanfranciské školy. Následně se vrátil do jižní Kalifornie a vstoupil na univerzitu, kde se zaměřil na divadlo. Během této doby se mu podařil jeho profesionální herecký debut v seriálu "The Fresh Prince of Bel-Air". Krátce poté se zviditelnil i v krátkém filmu "Must Be the Music".
!POZOR!
Milo Ventimiglia rád surfuje, také jezdí na skateboardu a snowboardu. Věnuje se taktéž charitě. Na začátku července 2006 se rozešel s přítelkyní Alexis Bledel.Chodili spolu 3 a půl roku.
Filmografie:
2008 - Pathology role: Ted Grey
2006 - Hrdinové (TV seriál) (Heroes) role: Peter Petrelli
2006 - Rocky Balboa (Rocky Balboa) role: Robert Jr.
2005 - Divoká noc (Dirty Deeds) role: Zach Harper
2005 - Prokletí (Cursed) role: Bo
2000 - Gilmorova děvčata (Gilmore Girls) role: Jess Mariano
1999 - Taková normální holka (She's All That) role: Soccer Player
Brukinka