Srpen 2008

Zas to začíná

31. srpna 2008 v 12:36 | Brookie |  Mimochodem
Je neděle, poslední srpen, a to znamená jenom jednu věc: poslední prázdninový vstávání, poslední prázdninový volný dopoledne a poslední prázdninový celodenní volno.. Teda aspoň v roce 2008.. ;-)
Kdo se těší do školy???
Jáááááá ne.. :-!
Novje debilní třídní, novej debilní rozvrh, míň spolužáků a pokud vim, žádnej přírůstek a zas jenom strašnějch necelejch 10 měsíců sedět v lavici a mučit se :-! Ach jo, radši na to nemyslet.. :-D
No, ani bych tohle všechno sem nemusela psát, ale chtělo to aspoň nějakou zmínků a mam aspoň eště o článek navíc.. :-D
Tak ten zejtřek všichni ve zdraví přežijte a nedělejte si nic z toho (asi tak jako já, ehm.. :-D), za 5 dní je zas víkend.. ;-)
Brukinka

Moje video z festivalu

27. srpna 2008 v 12:21 | Brookie |  Airfare
Tak tohle sem všechno natočila a nahrála do mýho foťáku.. U toho 2. videa se omlouvám za ty moje výkřiky, ale to se nedalo jinak.. :-D

Brukinka

Fesťáááák

25. srpna 2008 v 9:02 | Brookie |  Mimochodem
Ahoooooj!
Tak sem dneska (ani ne před 2h) přijela domů ze snad nejlepší letošní akce.. :-) Celou noc sme nespali a ráno v 5:45 nastoupili na bus.. :-)
Trutnov Open Air Music Festival byl FAKT BOMBAAA!!!
Mrtě mega moc se nám to líbilo.. :-) Užívali sme si jak jen to šlo a fakt těch pár kaček stálo zato.. :-) Můžu jenom doporučit, protože by tohle by měl zažít každej.. No, a abyste měli trochu představu, tak vám sem dám pár fotek.. ;-)
Program hlavní scény:
Bára vlevo, a já :-)
Málo lidí, co? :-D (bylo na Pierra Briceho, bo jak se to píše)
A takový tam byli lidičky :-D
Luxusní záchody (na ty poměry) a jenom pro ženský.. ;-) Fakt good..
Monkey Business
Soulfly
Vypsaná fixa
Totální nasazení (fakt mrtě skupina.. koupili sme si dokonce jejich CD)
SPS
A znova lidičky
A Pavel Bobek
Zpěvák N.V.Ú
Václav Havel
A pro změnu my ;-)
A s Martinem a Martinem.. :-)
S Lipisem (nebo Lypisem?)
A Bára
A já
Před druhou scénou.. :-)
A toť prozatim vše.. Airfare budou zvlášť do článku do jejich rubriky, ale nvm, kdy se k tomu dostanu, páč si du lehnout.. :-D
Tak dobrou noc a smějte se.. ;-)
Brukinka

Maličkost k Breaking Dawn

23. srpna 2008 v 21:29 | Brookie |  Sada STMÍVÁNÍ
Jo, tohle sem vám eště chtěla říct:
Byla sem v Mnichově v knihkupectví (Hugendubel - snad největší knihkupectví, kerý sem kdy viděla.. Tam najdete absolutně všechno!!) a hned vedle vchodu byl regál plnej jen a jen knížkama ze sady Twilight.. Jak německy, tak anglicky.. Plus t"The Host", což je taky od Stephenie Meyer..
Těch Breaking Dawn (klik) tam bylo taky požehnaně (samo jenom v angličtině) a já to vzala do ruky a nevěřila sem svym očím.. JE TO MRTĚ MEGA MOC TLUSTÝÝÝ!! Fakt, že jo! Já myslela, že to bude jenom takovej závěr, že se tam toho nebude už moc dít, ale ujišťuju vás, že to je nejdelší ze všech dílů!
;-) Tak, chtěla se jenom, abyste to věděli.. :-) Už se nemůžu dočkat, až to vyjde tady.. :-)
Brukinka

Nový video Killerpilze - Verrockt!!!

22. srpna 2008 v 9:37 | Brookie |  Novinky
Je to tadyyyyy!
Konečně sme se dočkali novýho klipu od našich miláčků! 29.8. vyjde nová singl "Verrockt" a klip k tomu běží už od pátku na VIVA.. Po tak strašně dlouhý době se zas někdo pohnul a kdo jinej, než KiPis.. ;-)
Tak tady je obal:
Tady klip:


A text i s překladem bude doufám taky brzo.. :-) Kůli tomu fesťáku teď chvíli ne, ale potom určitě.. :-)
Jo, a mimochodem - je to soundtrack k Disney filmu Camp Rock..

Brukinka

Fotka z Eurorebusu

21. srpna 2008 v 14:13 | Brookie |  Mimochodem
Myslim, že sem se už jednou zmiňovala, že sem spolu se svouma spolužákama vyhrála celostátní soutěž.. Nikde sem o tom nenašla přímo článek, takže sem to pronesla asi jen tak mimochodem, nevim..
Každopádně se ta soutěž jmenuje Eurorebus a dostali sme se tak kvůli školní olympiádně v zeměpisu.. Postoupili sme do krajskýho kola a dopadli jako druhý.. No, a na celostátním kole sme vyhráli 1. místo.. :-)
Dostali sme do trojice počítač, monitor a tiskárnu.. A každej pak 1500,- od český spořitelny, mp3 od Phillips, nějaký trika a tužky, atd.
No, a dneska sem našla tuhle fotku.. :-)
Já sem kdyžtak ta nejmenší a taky třeba jediná holka na tý fotce :-D
Byl to fakt mrtě zážitek.. :-) Doporučuju.. :-)
Brukinka

Dave - fotky

21. srpna 2008 v 10:01 | Brookie |  Gilmore girls
Krásnej klučina.. ;-) :-D
A jedna trochu novější fotka ( :-D )
Bože bože :-D
Brukinka

Lane - fotky

21. srpna 2008 v 9:51 | Brookie |  Gilmore girls
Brukinka

4. řada

20. srpna 2008 v 10:04 | Brookie |  Gilmore girls
Ahoooj!!! Tak sem zpěěět! Už sem doma, ikdyž bych mnohem MNOHEM radši eště zůstala u Radunky, ale v pátek du na open air festival v Trutnově, takže sem jela už teď.. No, jinak to v mym oblíbenym městě (München) bylo jako vždy parádní.. Koupila sem si i pár věciček a jedna z nich je 4. řada mýho nej seriálu:
Právě sem u 3. CD, ale pokud to tak pude dál, že denně zvládnu jedno, tak už si začnu šetřit na 5. řadu :-D
Brukinka

Můj dirndl :-)

14. srpna 2008 v 19:08 | Brookie |  Dirndl
Tak tady mate konecne uz delsi dobu slibovany fotky.. :-) Jedna vec je jasna: Nikdy ze me nebude modelka.. :-D Uz po druhy poze mi dosly napady :-D No, nic.. Tak se kochejte ;-) Ja se do tech satu primo zamilovala.. :-)
Tady samotny saty..
A tady uz i s hlavou a nohama :-D
ze strany:
ze zadu:
ze predu:
A uz doma (u sestricky v Mnichove) s jinou bluzou :-)
Tak tot vse.. doufam, ze se vam libi aspon z poloviny tolik jako mne.. :-)
Vase stastna prava bavorska Brookie :-)

Dave (Adam Brody) - info

14. srpna 2008 v 18:53 | Brookie |  Gilmore girls
Takze hledala sem neco o nem a nasla sem jak cesky tak nemecky stranky a vsude pisou uplne jiny a dost zajimavy veci, takze se budu snazit vam to vsechno nejako vlastnima slovama napsat
Povolání: Herec
Věk: 28
Datum narození: 15.12.1979
Místo narození: San Diego, Kalifornie, USA
Znamení: Střelec
Adam Jared Brody se narodil jako nejstarsi syn pravnika Marka Brodyho a graficky Valerie Siefman v zidovsky rodine v San Diegu. Ma dva mladsi bratry, dvojvajecny dvojcata Seana a Matta.
Zacal studovat v Los Angeles, kde se taky zacal zajimat o herectvi a hned si nasel managera. Uz po roce dostaval nabidky do mensich filmovych roli. V roce 2003 se zucastnil castingu pro O.C., California. Protoze ale neumel text, nevzali ho. Az potom, co role Setha byla dlouho neobsazena, dostal ji.
Co se tyce milostnyho zivota s hereckou Rachel Bilson, s kterou chodil i v serialu se rozesel kvuli Kirsten Dunst. To ohrozilo nataceni 4. rady, protoze pro Rachel bylo velmi bolesive byt Adamovi nablizku. V soucastnosti chodi Brody s hereckou Teresa Palmer.
Filmografie:
2000: Never land
2001: American Pie 2 (Prci, prci, prcicky 2), role: High school guy
2001: Smallville (1. rada, 19. dil)
2002: Ring (Kruh), role: Kellen - Teen#3
2003: Gilmore girls, role: Dave Rygalski
2003-2007: The O.C., role: Seth Cohen
2003: Grind (Skripeni), role: Dustin Knight
2005: Mr. & Mrs. Smith, role: Benjamin Danz
2006: Thanks for smoking (Dekujeme, ze kourite), role: Jack
2006: In the land of women
2007: Smiley Face
2007: The Ten
2008: Death in Love
2008: Jennifer´s Body
Brukinka

Lane (Keiko Agena) - info

14. srpna 2008 v 18:53 | Brookie |  Gilmore girls
Povolání: Herečka
Datum narození: 3.10.1973
Místo narození: Honolulu, Hawai, USA
Znamení: Váhy

Narodila se a vyrůstala v Honolulu, kde zůstala až do svých sedmnácti let. Už v deseti letech měla za sebou svůj herecký debut, když si zahlrála takovou malou roličku ve hře 'The Best Christmas Pageant Ever'. To se jí zalíbilo natolik, že se rozhodla s vystupováním pokračovat. Rodiče ji velmi podporovali.
Po ukončení střední školy Keiko studovala činohru ve státě Washington. Vždy během letního volna jezdila do Los Angeles a soustavně pracovala v divadle, v televizi a rovněž ve filmu.
Byla členkou 'Incline theater company' a v součastnosti se rovněž věnuje 'hereandnow', asijsko-americké herecké společnosti, která po celé zemi vystupuje s původními hrami. Koníčkem je jí také její motorka. Od 19. prosince 2005 je vdana za Shina Kawasakiho a v současnosti bydlí i spolu se svými dvěma kocoury v Los Angeles.
Filmografie:
2002 - Kim Possible (Kim Possible) role:Yori
2001 - Nocni mûry (The Nightmare room) role: Janet Bingham
2000 - Gilmorova dévčata (Gimore girls) role: Lane Kim
Brukinka

Fotky v dirndlu

12. srpna 2008 v 19:41 | Brookie |  Novinky
budou uz, slibuju, brzo!
Jak nektery vite, tak sem si k narozeninam neprala nic jinyho, nez krasnej pravej bavorskej (mnichovskej) dirndl.. :-) Pokud nevite co to je, tak juknete do rubriky "Dirndl"
No, a tak sme vcera se sestrickou vyrazili do mesta a koupili ho.. :-) I s botama a sperkama..
K foceni sme se bohuzel kuli nasemu bohatymu programu jeste nedostali, ale opravdu slibuju, ze jakmile je budu mit (coz bude uz SNAD zejtra), tak je sem hned dam.. :-) Kouknete se sem zejtra vecer a pokud to tady este porad nebude, tak pozejtri uz na 100% ;-)
A mate se na co tesit: Je naaaaaaaadhernej!!! Muj nejvetsi poklad.. :-)
Zatim pa
Vase Brukinka
Fannie: Strasne moc ti dekuju za tvoji vernost, moc si toho vazim a tesi me to.. :-) HDAL

Uz se mi to blizi :-D

9. srpna 2008 v 22:18 | Brookie |  Mimochodem
Ahoj ahoj ahoj!
Omlouvam se, ze pisu bez hacku a carek, ale sem zase jednou v Mnichove v byte u svy nemilejsi sestricky a na jeji Apple klavesnici stejne tak jako na vsech nemeckejch nejsou a nechce se mi to predelavat.. :-D
No nic.. Vy si asi rikate CO se blizi.. :-D A ja vam tu strasne moc dulezitou a nesmirne zajimavou informaci samozrejme reknu: Uz za necely 3 hodiny mi zas zacina uplne novej rok zivota.. :-) Jojo, naroidla sem se uplne presne v pondeli 10.8.1992 v 0:57h a tim padem mi uz brzy brzy brzoucko bude 16!!! :-D
To koukate, co? :-D Bude zas nezvyk, ty jo.. Vsude uz jenom - je mi 16, je mi 16.. Nj, ale na to se da zvyknout..
Boze, to sou kecy.. :-D Radsi uz budu koncit.. Sem akorat sama doma a tak sem vam tady vsem zpovidam.. Este ani nevim, jak budu hezky sama oslavovat.. Asi si zazpivam "Hodne stesti zdravi" a budu celou noc koukat na Gilmorky.. :-D
Nojo, tak uz fakt dochazi inspirace na psani.. Kazdopadne sem ted strasne hrozne maximalne moc stastna.. :-)
Lidicky: ZIVOT JE KRASNEJ!! :-)
Vase (uz skoro 16tileta - o bozeeeee - ) Brukinka
P.S.: Mam vas vsechny rada!! :-*