Kristen Stewart (Bella) - info a fotky

22. ledna 2009 v 17:30 | Brookie |  !!! TWILIGHT (FILM) !!!
Datum narození: 9.4.1990
Místo narození: Las Vegas, USA


Kristen Jaymes Stewart se narodila v L.A., část svého dětsví ale strávila v Coloradu. Její otec je John Stewart, TV producent, který pracuje pro FOX TV. Její matka je scénaristka pocházející z Austrálie. Kristen má staršího bratra Camerona. Oba žijí s rodiči v L.A. Kristen byla 3krát nominovaná na Young Artist Award, ale nikdy nevyhrála. Má ráda surfing a klasické rockové kapely jako Led Zeppelin a Cream. V roce 2002 se poprvé proslavila ve filmu Panic Room (Úkryt), kde si zahrála s Jodie Foxter.

Filmografie:
2001 - The Safety of Objects, role: Sam Jennings
2002 - Panic Room, role: Sarah Altman
2003 - Cold Creek Manor, role: Kristen Tilson
2004 - Undertow, role: Lila
2004 - Speak, role: Melinda Sordino
2004 - Catch That Kid, role: Maddy
2005 - Zathura: A Space Adventure, role: Lisa
2005 - Fierce People, role: Maya
2007 - The Cake Easters, role: Georgia
2007 - The Messengers, role: Jess
2007 - Into the Wild, role: Tracy Tatro
2007 - In the land of Women, role: Lucy Hardwick
2007 - Cutlass, role:Young Robin
2008 - Yellow Handkerchief, role: Martine
2008 - What just Happened?, role: Zoe
2008 - Twilight, role: Isabella Swan
2008 - Jumper, role: Sophie
2009 - Welcome to the Rileys
2009 - Adventureland
2010 - New Moon, role: Isabella Swan














Trochu nenamalovaná :-D

A s oběma podobama Jacoba.. ;)



Brukinka
 

6 lidí ohodnotilo tento článek.

Komentáře

1 elle elle | Web | 23. ledna 2009 v 10:22 | Reagovat

Ahojky, pokud bys měla zájem, tak u mě na blogu běží bleskovka na téma Oči z Twilight. Odkaz najdeš buď v aktuálních článcích nebo v rubrice Bleskovky je to číslo 11.

Omluvila bych se za reklamu, ale když je to k tématu, tak to snad nevadí... :)) I kdybys na bleskovku chuť neměla, mrkni ke mně na blog, třeba se ti něco zalíbí. :) ahojky a měj se fajn. elle

2 Joanete Joanete | 23. ledna 2009 v 18:10 | Reagovat

hej bez těch čoček vypada uplne jinak

3 kikina kikina | 28. března 2009 v 10:58 | Reagovat

ve filmu jí to moc nesluší..ve skutečnosti je hezčí

4 AdrisQa AdrisQa | Web | 24. května 2009 v 11:20 | Reagovat

Ahojky srry za reklamku, ale co takhle juknou na můj blog a zanechat komenít?, byla bych ti moc vděčná zy zvýšení návštěvnosti :) jinak máš moc hezkej blogís..to záhlaví je fakt supr :)

5 Teri Teri | Web | 12. června 2009 v 15:08 | Reagovat

www.terbus.blog.cz----blog o mode stylu a spoustu dalsíích vecicek :) :P :D

6 Marketka Marketka | 2. července 2009 v 23:18 | Reagovat

je dokonalá..

7 Teri Teri | E-mail | Web | 16. srpna 2009 v 0:02 | Reagovat

www.terbus.blog.cz :) ---oprava

8 natííík natííík | 17. dubna 2010 v 20:26 | Reagovat

Je moooocinky krásná mám ji moc moc moc ráda :-)

9 Marek Marek | 15. května 2010 v 20:20 | Reagovat

Ona je tak svělá a dokonalá já ji miluju

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama